FrietPraat | Welkom

In FrietPraat duiken wij in onze Frietkar business! Met diverse onderwerpen nemen wij (het Frietkar Team) jullie mee in ons bedrijf, proberen wij jullie te informeren en te enthousiasmeren, laten wij onze Frietbazen, klanten en leveranciers aan het woord, behandelen wij de meest gestelde vragen, bespreken wij onze snack opstelling en vertellen wij het verhaal van onze frietjes. Kortom genoeg praat in FrietPraat.

Frietbazen

Door de jarenlange ervaring hebben wij een groot en sterk team opgebouwd. Onze medewerkers, ook wel “Frietbazen” genoemd hebben zich ontwikkeld tot ware Frietkar specialisten. Van feestjes tot mega evenementen, geen opdracht is voor de Frietbazen te gek.

Founders en owners

Aan het hoofd van het Frietkar team staan Shibyan Matahelumual en Monique Melis. De founders en owners van Frietkar.nl en tevens eigenaar van Event Food Company en De Sluis Catering. Het begin van de reis in de Friet business gaat terug naar 1995 toen de vader van Monique, Ad Melis in Haghorst een Brasserie met een friettent opende. Toen kwam het idee om een Frietkar te kopen, om hiermee een lokaal evenement te ondersteunen. Inmiddels vele jaren later en meerdere Frietwagens verder is Frietkar.nl niet meer weg te denken uit het Frietwagen landschap in Nederland.

“De beste, lekkerste en gezelligste Frietkar van het land.”

Wij zijn de beste!

Frietkar.nl staat voor kwaliteit, snelheid en gezelligheid. Goudgele en knapperige frietjes met een brede glimlach en Brabantse gezelligheid. En zoals de Frietbazen zeggen; “er kan er maar een de beste zijn en dat zijn wij. De beste, lekkerste en gezelligste Frietkar van het land”.


FrietPraat
FrietPraat
Artikelen: 11