FrietPraat | 5 redenen om een Frietkar te huren

Frietkar locatie Breda. Wonenbreburg

Ben jij het ook altijd beu dat je tijdens een feestje of bedrijfsborrel alleen maar aan het zorgen bent? In FrietPraat geven wij jou 5 redenen om een Frietkar te huren om zo meer te genieten van je feestje of bedrijfsborrel.

Doei voorbereidingen?

Dat is toch heerlijk? Je gasten trakteren op een heerlijke hap. Maar al die voorbereidingen: dat is toch altijd een ware hel! Het komt altijd op dezelfde personen neer, die opgescheept zitten met de organisatie en het koken. Dat zorgt voor een hoop stress en dat is geen goede basis voor een feestje, toch? Vergeet het boodschappen doen en in de keuken staan: bestel gewoon een frietkar en je kunt tijdens je feest of bedrijfsborrel lekker achter over hangen.

Meer genieten en minder opruimen.

Ken jij het gevoel na een feestje? Je ontkomt er niet aan dat je na een feestje moet opruimen. Alleen met eten erbij wordt het toch nog net iets erger. Je zit met extra afval en afwas. Zo wil je de avond niet beleven en eindigen. Meestal heb je hier dezelfde avond helemaal geen zin meer in en verschuif je het naar de volgende ochtend. Een frietwagen neemt dit alles uit handen. Zo kun je nog meer genieten en wordt de kater de volgende ochtend minder groot.

Friet of een snack lust iedereen

Je kunt natuurlijk altijd zelf lekker koken of een cateraar laten komen, die een heerlijk buffet op tafel kan zetten. Alleen is er altijd wel een maar? Die lust dat niet en die mag dat weer niet? Herkenbaar? Is een snackkar de oplossing?

Frietkar.nl heeft de lekkerste frietjes en snacks waar iedereen op uw feest van gaat watertanden. Er is voor ieder wat wils en er kan rekening gehouden worden met dieet wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor het Party Pieper of Bonkenfest arrangement dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat er te weinig eten is. Uw gasten kunnen namelijk 1.5 uur lang onbeperkt eten. En zeg eerlijk? “Wie houdt er nou niet van af en toe een vette hap”!


Vers en recht uit de frituur

Ga je thuis zelf aan de slag om de catering te verzorgen. Dan wordt het vaak een hele uitdaging om je eten te verwarmen en warm te houden. Bij ons wordt alles vers gebakken en bereid. Hierdoor hebben wij altijd warme knapperige goudgele frietjes en warme snacks. Daar wordt iedereen alleen maar blij van.

Snackmand gevuld met kroketten.

“Een frietkar, speciaal en alleen voor ons? Wauw!”

Kinderen aan de frietwagen

Gezelligheid en sfeer

Als je iets te vieren hebt, dan is gezelligheid het allerbelangrijkste. Lekker samen zijn, het weerzien van bekenden en vooral lekker kletsen over van alles en nog wat. Bij het huren van een Frietkar komt iedereen in beweging en hierdoor ontstaat er een gezellige informele sfeer. Zijn er kinderen aanwezig, dan mogen die natuurlijk als eerst. Een frietkar is voor kinderen een ware happening; “Een frietkar, speciaal en alleen voor ons? Wauw!”. Hier worden wij toch allemaal gelukkig van!

FrietPraat
FrietPraat
Artikelen: 9