De beste, lekkerste en gezelligste Frietkar van Oisterwijk!

FRIETKAR HUREN IN OISTERWIJK?

Frietkar huren in Oisterwijk! Sluit uw feest af met heerlijke frietjes en snacks. Bent u op zoek naar een unieke manier om uw feest in Osterwijk smaak te geven?

Dan is het huren van een frituurwagen de perfecte oplossing! U kunt onze professionele frietwagen huren voor uw feest, bedrijfsfeest of evenement.

Onze frietkarren zijn van hoge kwaliteit en uitgerust met de nieuwste technologie om uw gasten de lekkerste frietjes en snacks te serveren. Onze frituurwagen wordt bemand door ervaren en vriendelijke medewerkers die uw gasten heerlijke frietjes en snacks serveren. Wij bieden een ruim assortiment aan friet en snacks zodat uw gasten altijd iets naar hun zin kunnen vinden.

Daarnaast bieden we ook opties voor speciale dieetwensen, zoals glutenvrije, halal of vegetarische opties.

 Onze prijzen zijn zeer schappelijk en wij bieden u een complete service. Maak je feest compleet met onze Frietkar!

 
 
Frietkar Snacks opgestapeld!

PARTY PIEPER

FRIETKAR ARRANGEMENT

Het Party Pieper arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

Ben je op zoek naar een frietwagen die meer te bieden heeft dan alleen standaard frietjes en snacks? Dan ben je bij Frietkar.nl op het juiste adres.

Combineer frietjes en snacks met bijvoorbeeld de Wokkar, Hamburgerkar, Shoarmakar, Pastakar of de Loempiakar in Oisterwijk. Voor ieder feestje of evenement hebben wij wel een passende oplossing. 

Ben je op zoek naar maatwerk of heb je speciale wensen?
Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Combineer friet & snacks met heerlijke wokgerechten in Oisterwijk.

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Waarvan een groot aantal Oisterwijkse bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.