Frietkar Huren Brabant! De nummer 1 frietkar komt uit Brabant!

FRIETKAR HUREN IN BRABANT

DE PERFECTE CATERING OPLOSSING VOOR ELK FEEST OF EVENEMENT

Welkom bij Frietkar.nl, dé expert op het gebied van heerlijke catering voor evenementen en feesten in Brabant! 

Zoek je naar een unieke en onvergetelijke toevoeging voor jouw feest, trouwerij, zakelijke bijeenkomst of ander speciaal evenement? Dan zit je goed bij ons. Met onze Frietkarren ter plaatse brengen we de smaak van ambachtelijke frietjes direct naar jouw gasten, waar ze zich ook bevinden in Brabant.

Wat maakt het huren van een Frietwagen bij Frietkar.nl zo speciaal? Allereerst onze nadruk op kwaliteit en smaak. Onze frietjes worden met zorg en vakmanschap bereid, met gebruik van de beste aardappelen en hoogwaardige oliën. Daarnaast bieden we een breed scala aan snacks en sauzen aan, zodat er voor ieder wat wils is.

Ten tweede, onze flexibiliteit. Of je evenement nu plaatsvindt in Eindhoven, Tilburg, Breda of ergens anders in Brabant, onze Frietkarren zijn volledig mobiel en kunnen vrijwel overal worden opgesteld. We passen ons aan aan jouw locatie, zodat jouw gasten kunnen genieten van verse frietjes waar ze ook zijn.

En tot slot, onze professionele dienstverlening. Ons ervaren en vriendelijke personeel staat klaar om jouw gasten met een glimlach te bedienen. We streven ernaar om jouw evenement zonder problemen te laten verlopen, zodat jij kunt focussen op het genieten.

Als je een goede cateringservice zoekt voor je feest in Brabant, dan is Frietkar.nl de ideale keuze. Neem nu contact met ons op om je plek te reserveren en je gasten te verwennen met de heerlijkste frietjes van Brabant!

 
Frietkar Snacks opgestapeld!

BRABANTSE PARTY PIEPER

FRIETWAGEN ARRANGEMENT

Het Party Pieper arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

Bij Frietkar.nl begrijpen we dat elk feest uniek is, en daarom bieden we flexibele en smakelijke cateringmogelijkheden voor evenementen in Brabant. Of je nu een bedrijfsfeest, huwelijk, verjaardag of ander speciaal evenement organiseert, onze Frietkarren ter plaatse zijn de perfecte keuze om jouw gasten te verrassen en te verwennen.

Wat maakt onze cateringmogelijkheden zo bijzonder? Allereerst onze flexibiliteit. Onze Frietkarren zijn volledig mobiel en kunnen op bijna elke locatie in Brabant worden geplaatst. Of je nu jouw evenement in het stadscentrum, park, bedrijventerrein of achtertuin organiseert, wij passen ons aan aan jouw locatie.

Ten tweede bieden we een breed assortiment aan frietjes, snacks en sauzen. Onze menu’s zijn volledig aanpasbaar zodat je jouw gasten precies kunt geven waar ze naar verlangen. Van klassieke frieten met mayonaise tot specialiteiten zoals kroketten, kaassoufflés en meer; bij Frietkar.nl vind je al het lekkers.

En tot slot biedt ons professionele team service van hoog niveau. Ons ervaren en vriendelijke personeel staat klaar om jouw gasten met een glimlach te bedienen. Wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt zodat jij kunt genieten van jouw evenement.

Kortom, als je op zoek bent naar flexibele en smakelijke cateringmogelijkheden voor jouw feest in Brabant, kies dan voor Frietkar.nl. Neem vandaag nog contact met ons op om de opties te bespreken en jouw reservering te plaatsen.
We verheugen ons erop om van jouw evenement een culinair succes te maken!

In Brabant genieten van WOK en FRIET?

Combineer friet & snacks met heerlijke wokgerechten.

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Waarvan een groot aantal Oisterwijkse bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.