De lekkerste, beste en gezelligste frietkar van Goirle huren!

Frietkar huren in Goirle

Ben je bezig met het plannen van een feestje, evenement of partij in Goirle of omgeving? Verwen je gasten met heerlijke snacks en frietjes! Het huren van een frietkar in Goirle is zo geregeld. Het enige wat je hoeft te doen, is een reservering plaatsen, en wij nemen de rest voor onze rekening.

Bij Frietkar.nl ben je aan het juiste adres. Wij zijn de lekkerste, beste en gezelligste Frietkar van Goirle en omgeving.

Trakteer je gasten op de heerlijkste Goirlse frietjes en snacks. Het huren van een snackwagen is de perfecte oplossing! Bij ons kun je een professionele frietwagen huren voor jouw feest, bedrijfsfeest of evenement.

Onze frietkarren zijn van topkwaliteit en voorzien van de nieuwste technologie om jouw gasten de smakelijkste frietjes en snacks te serveren. Onze Frietwagen wordt bemand door vriendelijke Frietbazen die met een glimlach heerlijke frietjes en snacks voor jouw gasten bereiden. We hebben een ruim assortiment aan friet en snacks, voor iedereen zit er wel iets lekkers bij.

Bovendien bieden we opties voor speciale dieetwensen, zoals glutenvrije, halal of vegetarische opties.

Onze prijzen zijn zeer betaalbaar, en we leveren een complete service. Maak je feest compleet met onze Frietwagen!

Wil je een frietkar huren in Goirle? Bij Frietkar.nl ben je aan het juiste adres!

Frietkar Snacks opgestapeld!

PARTY PIEPERS

Huur een Frietkar in Goirle

Het Party Pieper arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

FRIETWAGEN RESERVEREN IN GOIRLE?

Ben je op zoek naar een frietkraam in Goirle die meer te bieden heeft dan alleen de gebruikelijke friet en snacks? 

Dan zit je goed bij Frietkar.nl. Je kunt friet en snacks combineren met opties zoals de Wokkar, Hamburgerkar, Shoarmakar, en de Pastakar van de Loempiakar in Goirle. Of je nu een feestje hebt of een evenement organiseert, we hebben altijd een passende oplossing. Heb je specifieke wensen of wil je maatwerk? 

Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WOK & FRIET .....

Combineer in Goirle friet & snacks met heerlijke wokgerechten.

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.