FRIEWAGEN TILBURG

HUUR DE LEKKERSTE FRIETKAR VAN TILBURG

FRIETWAGEN HUREN IN TILBURG

Het huren van een Frietwagen in Tilburg is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een heerlijke en makkelijke maaltijd op locatie. Onze frietkraam biedt een uitgebreid assortiment smakelijke frietjes en snacks, bereid met verse ingrediënten en geserveerd met de beste sauzen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest, onze frietkar zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement kunnen verbeteren met onze overheerlijke frietjes.

Frietkar op locatie in Tilburg. Voor de Hall of Fame Tilburg
DIRECT EEN FRIETKRAAM BESTELLEN REGIO TILBURG

ALL YOU CAN EAT SNACKS & FRIET!

TILBURGERS DIE GENOTEN HEBBEN VAN DE FRIETWAGEN

SMULLEN IN TILBURG, DE SMAAKSENSATIE!

Ontdek waarom onze klanten in Tilburg zo enthousiast zijn over de Frietwagen-ervaring! Lees wat ze te zeggen hebben over de overheerlijke frietjes, de snelle bediening en de smakelijke traktaties die van elke gelegenheid een onvergetelijk moment maken. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en we zijn er trots op dat Tilburgers telkens weer genieten van onze mobiele frietkar. Ontdek zelf waarom Frietkar.nl dé beste keuze is voor heerlijke en feestelijke momenten.

Cindy van Baast

We hebben de mobiele frietkraam van Frietkar.nl ingehuurd voor ons feest in Tilburg en we waren er erg blij mee! Het team was erg professioneel, gezellig en de frietjes waren overheerlijk. De service verliep vlekkeloos en het toevoegen van de frietkraam gaf echt een leuke sfeer aan het feest. Een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gemak.

Kees de Jong

Ons fiske in Tilburg was geweldig dankzij Frietkar.nl! De combinatie van friet en wok was een ware smaakbeleving en een groot succes bij onze gasten. Het team zorgde voor een moeiteloze ervaring, waardoor wij als feestvierders echt konden genieten. Ik raad het absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar iets unieks en heerlijks voor zijn feest.

Hai-Lin

We besloten om Frietkar.nl in te huren om onze leerlingen te verwennen en het was echt een slimme zet! Het was geweldig om te zien hoe iedereen zo snel genoot van de heerlijke frietjes. De kwaliteit was absoluut top en de frietbakkers bakte ongelijk snel. Het was een fantastische traktatie die niet alleen snel, maar ook van super kwaliteit was.

Bert Verhagen

Ons bedrijfsevenement in Tilburg zal ons altijd bijblijven, allemaal dankzij de Frietwagen van Frietkar.nl! We hadden een eindeloze voorraad friet en snacks voor onze medewerkers! Het was een enorm succes. De snelheid waarmee iedereen werd bediend en de ongeëvenaarde kwaliteit van de frietjes en snacks maakten het een fantastische keuze.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.