Frietwagen huren in Nederland

Frietwagen huren in heel Nederland? Makkie!

Bent u op zoek naar een Frietwagen voor uw feest of evenement? Overweeg dan om een frietkar te huren! Frituurwagens zijn ideaal voor feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en allerlei andere gelegenheden. Wij serveren niet alleen heerlijke hapjes aan uw gasten, maar voegen ook een gezellige sfeer toe aan uw feest of evenement. Wij zijn te boeken door heel Nederland.

 

Frietkar Snacks opgestapeld!

PatatKAr PARTY PIEPER

NUmmer 1 frietwagen van Nederland

Het Party Pieper arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

Frietwagen huren wauw broodje frikandel

Waarom een frietwagen huren bij Frietkar.nl?

Lekkere friet en snacks
Frietkar.nl biedt de lekkerste frietjes en snacks aan door heel Nederland vers bereid op door u aangewezen locatie. Onze frietjes zijn goudgeel, krokant van buiten en zacht van. binnen, waardoor ze een echte traktatie zijn voor uw gasten. Naast klassieke frietjes kun je ook kiezen uit diverse snacks, sauzen en toppings, voor ieders smaak.

Gemak en Efficiëntie
Een frietkar huren is niet alleen heerlijk, maar ook handig. Ons team verzorgt alles: van het bereiden van de friet tot het serveren ervan aan uw gasten. Hierdoor kunt u zich concentreren op andere aspecten van uw feest of evenement, terwijl wij de catering verzorgen.

Aanpasbaar aan uw wensen
Of u nu een klein privéfeest of een groot bedrijfsevenement organiseert, onze frituurwagens kunnen uw wensen vervullen. Wij bieden verschillende arrangementen en menuopties aan, zodat uw feest of evenement perfect aansluit bij uw wensen.

 

WOK & FRIET .....

Combineer de frietwagen met heerlijke wokgerechten….

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

HOE HUUR JE EEN FRIETWAGEN IN NEDERLAND

Onze frietkar huren is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op en ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen. Wij bespreken graag alle details en mogelijkheden met u om uw evenement tot een succes te maken.

Wacht niet langer en maak jouw feest of evenement onvergetelijk met heerlijke friet en snacks van Frietwagen van het land.. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en reserveer uw frituurwagen!

Wij kijken ernaar uit om uw evenement bijzonder te maken met heerlijke frietjes en geweldige service. Een frietwagen huren is nog nooit zo eenvoudig!

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.