Frietkar Vlijmen de beste, lekkerste en gezelligste frietwagen uit Brabant!

Frietkar Snacks opgestapeld!

FRIETKAR VLIJMEN: CULINAIRE VERWENNERIJ

Frietwagen Vlijmen:
De Ideale Culinaire Verwennerij voor Jouw Speciale Gelegenheid

Bij Frietkar.nl realiseren we ons hoe belangrijk de culinaire beleving is bij elk evenement in Vlijmen. Daarom bieden wij de perfecte culinaire verwennerij met onze frietkar op locatie. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, trouwerij, bedrijfsbijeenkomst of ander bijzonder evenement, onze Frietwagens zijn de ideale toevoeging om jouw gasten te verrassen en te verwennen.

Waarom kiezen voor een Frietwagen van Frietkar.nl.nl in Vlijmen?

Allereerst, de topkwaliteit van onze producten. Onze frietjes worden met zorg en vakmanschap bereid, met gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten. Bovendien bieden we een breed scala aan snacks en sauzen om aan ieders smaak te voldoen.

Daarnaast bieden we ook flexibiliteit. Onze snackkarren zijn mobiel en kunnen op vrijwel elke locatie in Vlijmen worden geplaatst. Of je nu jouw evenement binnen, buiten op een plein of in een tuin organiseert, wij passen ons aan jouw wensen aan.

En tot slot, onze professionele dienstverlening. Ons vriendelijke team staat paraat om jouw gasten te bedienen met enthousiasme. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt zodat jij volop kunt genieten van jouw gelegenheid.

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte culinaire verwennerij voor jouw evenement in Vlijmen, ga dan voor Frietkar.nl.

Neem vandaag nog contact met ons op om je boeking te maken en je gasten te verwennen met smakelijke frietjes en hapjes!

BONKENFEST

Huur een Frietkar OP LOCATIE

Het BONKEN FEST arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR FRIETKAR VLIJMEN?

Kwaliteit en Smaak: 
Bij de Frietkar van Vlijmen hechten we veel waarde aan kwaliteit. Onze frietjes worden met zorg en ambacht bereid, met de beste aardappelen en hoogwaardige oliën, zodat jouw gasten kunnen genieten van heerlijke smaken.

Flexibiliteit:
Onze Frietkarren zijn volledig mobiel en kunnen op bijna elke locatie in Vlijmen worden geplaatst. Of je nu een evenement in een tuin, op een plein of in een bedrijfspand organiseert, wij passen ons aan jouw behoeften aan.

Diversiteit:
Naast onze smakelijke frietjes bieden we een breed scala aan snacks en sauzen aan, zodat er voor ieder wat wils is. Van traditionele mayonaise tot verrassende specialiteiten, jouw gasten zullen zeker iets vinden dat ze lekker vinden.

Onze Services

Frietkar Verhuur:
Huur één van onze Frietkarren voor jouw evenement in Vlijmen en laat je gasten ter plaatse genieten van verse, warme frietjes.

Flexibele Cateringopties:
We bieden flexibele cateringpakketten die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en budget, om ervoor te zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt.

Professionele Dienstverlening:
Ons ervaren personeel staat klaar om jouw gasten met een glimlach te bedienen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel verloopt, zodat jij elk moment kunt genieten.

Als je een geweldige catering oplossing zoekt voor jouw evenement in Vlijmen, overweeg dan Frietkar Vlijmen van Frietkar.nl. Neem gerust contact met ons op om je reservering te regelen en je gasten te verrassen met heerlijke frietjes uit Vlijmen!

WOK & FRIET .....

Combineer in riet & snacks met heerlijke wokgerechten.

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

FRIETKRAAM VLIJMEN OP LOCATIE

Zoek je naar meer dan alleen de standaard friet en snacks bij een frietkraam op locatie?

Bij Frietkar.nl ben je aan het juiste adres! Combineer jouw favoriete friet en snacks met opties zoals de Wokkar, Hamburgerkar, Shoarmakar en zelfs de Pastakar of Loempiakar op locatie. Of je nu een feestje organiseert of een evenement hebt, wij hebben altijd een passende oplossing. Heb je specifieke wensen of wil je maatwerk?

Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.