Frietkar huren op locatie!

Frietwagen huren op locatie

Bij Frietkar.nl hebben we passie voor het brengen van heerlijke friet en snacks naar uw feest, evenement of speciale gelegenheid. Als live frituurwagenspecialist bieden wij een scala aan heerlijke opties waar uw gasten van kunnen genieten en uw evenement onvergetelijk kunnen maken.

Waarom kiezen voor Frietkar.nl?

Full Variety: Naast klassieke friet en snacks bieden wij diverse mogelijkheden waaronder een wokkar, burgerkar, Shoarmakar en meer. Zo zorgen wij ervoor dat er voor ieder wat wils is!

Gunstig gelegen: met Frietkar.nl organiseren wij uw feest direct voor u! Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest of buurtbijeenkomst organiseert, onze frituurwagens zijn geschikt voor iedere locatie en gelegenheid.

Maatwerk en flexibiliteit: Heeft u specifieke wensen of wilt u een uniek menu samenstellen? Bij Frietkar.nl staan wij altijd klaar om u oplossingen op maat te bieden die perfect aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. 

Neem contact met ons op om uw chipkar te bemachtigen! Wilt u uw gasten trakteren op heerlijke friet en snacks van de hoogste kwaliteit? Neem nu contact op met Frietkar.nl om ter plekke uw frietkar te reserveren. Wij hopen dat uw evenement een groot succes wordt!

 

Frietkar Snacks opgestapeld!

BONKENFEST

Huur een Frietkar OP LOCATIE

Het BONKEN FEST arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

FRIETKRAAM RESERVEREN OP LOCATIE

Zoek je naar meer dan alleen de standaard friet en snacks bij een frietkraam op locatie?

Bij Frietkar.nl ben je aan het juiste adres! Combineer jouw favoriete friet en snacks met opties zoals de Wokkar, Hamburgerkar, Shoarmakar en zelfs de Pastakar of Loempiakar op locatie. Of je nu een feestje organiseert of een evenement hebt, wij hebben altijd een passende oplossing. Heb je specifieke wensen of wil je maatwerk?

Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WOK & FRIET .....

Combineer in riet & snacks met heerlijke wokgerechten.

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.