Frietkar op locatie!
De beste, lekkerste en gezelligste Frietkar van het land!

Huur een frietkar op locatie?

Op zoek naar een unieke en smakelijke toevoeging voor jou volgende feest of evenement? Huur een frietwagen op locatie.  Wij trakteren uw gasten op de lekkerste frietjes en snacks! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, trouwerij, verjaardagsfeest of een ander speciaal moment, wij zijn er om je gasten te verrassen, met onze frietwagen op locatie.

Frietkar Snacks opgestapeld!

HELLO PARTY PIEPERs

Frietwagen op locatie

Het BonkenFest arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.
Inclusief sate saus! 

Waarom op locatie een frietwagen huren?

Ben je op zoek naar een frietkar die meer te bieden heeft dan alleen standaard frietjes en snacks? Dan ben je bij Frietkar.nl op het juiste adres.

 op locatie. Combineer frietjes en snacks met bijvoorbeeld de Wokkar, Hamburgerkar, Shoarmakar, Pastakar of de Loempiakar in Nederland en België. Voor ieder feestje of evenement hebben wij wel een passende oplossing. 

Ben je op zoek naar maatwerk of heb je speciale wensen?
Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wok en Friet op locatie

Combineer heerlijke friet & snacks met heerlijke wokgerechten op iedere locatie in het land!

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een frietwagen op locatie van Frietkar.nl

Ambachtelijke Frietjes:
Bij Frietkar.nl geloven wij in kwaliteit en smaak. Onze frietjes worden met zorg en vakmanschap bereid, met gebruik van de beste aardappelen en hoogwaardige oliën.

Flexibiliteit: 
Onze Frietkarren zijn volledig mobiel en kunnen op vrijwel elke locatie worden opgezet. Of je evenement nu binnen of buiten plaatsvindt, wij passen ons aan jouw wensen aan.

Ruime Keuze:
Naast onze heerlijke frietjes bieden we een breed assortiment aan snacks en sauzen aan. Van klassieke mayonaise tot verrassende specialiteiten, er is voor ieder wat wils.

Professionele Service:
Ons ervaren frietbazen  staan klaar om jouw gasten te bedienen met een glimlach. Wij streven ernaar om jouw evenement soepel te laten verlopen, zodat jij kunt genieten van elk moment.

Onze Diensten:
Frietkar Huren: Huur een van onze Frietkarren voor jouw evenement en laat je gasten genieten van verse, warme frietjes en snacks op locatie.

Catering op Maat:
We bieden flexibele cateringopties aan die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en budget. Of je nu een klein feestje of een groot evenement organiseert, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Speciale Arrangementen:
Ontdek onze speciale arrangementen, zoals gourmetfrietjes, truffelfrietjes of zelfs een luxe “Loaded Fries” ervaring.