Frietkar huren in Tilburg de beste, lekkerste en gezelligste Frietkar!

FRIETKAR HUREN IN TILBURG

Ben je op zoek naar de beste, lekkerste en meest gezellige Frietkar in Tilburg en omgeving voor jouw feest of evenement? Zoek niet verder!

Trakteer Je Gasten op Heerlijke Frietjes en Snacks

Wij bieden de perfecte oplossing voor jouw feest, bedrijfsfeest of evenement – huur onze professionele frietwagen en trakteer je gasten op heerlijke frietjes en snacks. Onze frietwagens zijn van de hoogste kwaliteit, uitgerust met de nieuwste technologie en worden bemand door onze vriendelijke Frietbazen die jouw gasten heerlijke frietjes en snacks serveren.

Ruim Assortiment en Speciale Dieetwensen

Onze Frietkar biedt een ruim assortiment aan friet en snacks, inclusief opties voor speciale dieetwensen zoals glutenvrije, halal of vegetarische opties. Voor iedereen zit er wel een lekker snackje bij!

Betaalbare Prijzen en Complete Service

Onze prijzen zijn betaalbaar en wij bieden een complete service, zodat jij je feest compleet kunt maken met onze Frietkar. Kortom, huur onze Frietkar en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor al jouw gasten!Welkom bij Frietkar.nl in Tilburg: Uw Partner voor Ambachtelijke Frietbeleving!

Bij Frietkar.nl in Tilburg bent u aan het juiste adres voor het huren van een ambachtelijke frietkar, frietwagen, frietmobiel of friet op wielen voor uw evenementen in Tilburg en omliggende gebieden. Of u nu een frietkar huren wilt in Tilburg of de bredere regio Brabant, wij zijn trots op onze reputatie als nummer 1 plek om een mobiele frietbeleving te huren die uw gasten nog lang zal bijblijven.

WOK & FRIET .....

Combineer friet & snacks met heerlijke wokgerechten in Tilburg.

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

Simpel een Frietkar huren in Tilburg

Friet Tilburg? Op zoek naar de lekkerste, beste en gezelligste Frietkar in Tilburg? Frietkar.nl uit Tilburg biedt de ultieme oplossing! Eetkraam huren en geniet onbeperkt van heerlijke frietjes en snacks. Wij bakken door heel Nederland, met speciale focus op Tilburg, Oisterwijk, Dongen, Berkel-Enschot, Riel en Goirle. Maak van jouw evenement een smakelijk succes met Frietkar.nl!

Onderstaande overzicht waar met de frietkar o.a. bakken. 

Berkel-Enschot
Biezenmortel
Tilburg Binnenstad
Tilburg De Blaak
Tilburg Het Laar, Groenewoud, Stappegoor en De Leij
Tilburg Noord
Tilburg Oud Noord
Tilburg Reeshof
Tilburg Udenhout
Tilburg West
Tilburg Zorgvlied
Tilburg Zuid Oost
Tilburg Oud-Zuid West

Frietkar Tilburg logo en kaart van Tilburg

FRIETWAGEN TILBURG RESERVEREN?

Ben je op zoek naar een frietkar die meer te bieden heeft dan alleen standaard frietjes en snacks? Dan ben je bij Frietkar.nl op het juiste adres. Combineer frietjes en snacks met bijvoorbeeld de Wokkar, Hamburgerkar, Shoarmakar, Pastakar of de Loempiakar in Tilburg. Voor ieder feestje of evenement hebben wij wel een passende oplossing.

Maatwerk en Speciale Wensen

Bij Frietkar.nl begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij maatwerk en hebben we oog voor speciale wensen. Wil je een oplossing op maat of heb je speciale wensen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contacteer Ons

Voor een unieke cateringervaring op jouw evenement in Tilburg, neem direct contact met ons op voor een oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften.

Waarom een Frietkar huren in Tilburg?

Wanneer u kiest voor Frietkar.nl in Tilburg, kiest u voor kwaliteit, service en een breed scala aan smaken. Onze ambachtelijk bereide friet en smakelijke snacks, perfect afgestemd op uw wensen voor elke gelegenheid zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, of festival, beloven een culinaire belevenis te zijn. Met een focus op ambacht, kwaliteit, Brabantse gezelligheid en voedselveiligheid volgens HACCP normen, bieden wij een luxe menu voor een ongevenaarde mobiele cateringervaring.

Man eet broodje hamburger

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.