De beste, lekkerste en gezelligste Frietkar van Tilburg!

FRIETKAR HUREN IN TILBURG

Heb je iets te vieren of ga je evenement organiseren in Tilburg of omgeving en weet je nog niet wat je met eten gaat doen? Huur een frietkar, de beste, lekkerste en gezelligste Tilburgse Frietkar van het land.

 Trakteer je gasten op heerlijke frietjes en snacks. Dan is het huren van een snackwagen de perfecte oplossing! U kunt onze professionele frietwagen huren voor uw feest, bedrijfsfeest of evenement.

Onze frietwagens zijn van hoge kwaliteit en uitgerust met de nieuwste technologie om uw gasten de lekkerste frietjes en snacks te serveren. Onze Frietkar wordt bemand door onze vriendelijke Frietbazen die uw gasten heerlijke frietjes en snacks serveren. Wij bieden een ruim assortiment aan friet en snacks, voor iedereen zit er wel lekker snackje bij.

Daarnaast bieden we ook opties voor speciale dieetwensen, zoals glutenvrije, halal of vegetarische opties.

Onze prijzen zijn betaalbaar en wij bieden u een complete service. Maak je feest compleet met onze Frietkar!

Frietkar Snacks

Tilburgse PARTY PIEPERs

FRIETKAR ARRANGEMENT

Het Party Pieper arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

FRIETWAGEN RESERVEREN?

Ben je op zoek naar een frietkar die meer te bieden heeft dan alleen standaard frietjes en snacks? Dan ben je bij Frietkar.nl op het juiste adres.

Combineer frietjes en snacks met bijvoorbeeld de Wokkar, Hamburgerkar, Shoarmakar, Pastakar of de Loempiakar in Tilburg. Voor ieder feestje of evenement hebben wij wel een passende oplossing. 

Ben je op zoek naar maatwerk of heb je speciale wensen?
Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

WOK & FRIET .....

Combineer friet & snacks met heerlijke wokgerechten in Tilburg.

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.