De beste, lekkerste en gezelligste Frietkar huren in Hilvarenbeek!

Huur een Frietkar in Hilvarenbeek

Een feestje, evenement of partij organiseren in Hilvarenbeek of omgeving? Trakteer je gasten op heerlijke snacks en frietjes. Een frietwagen huren in Hilvarenbeek is zo gepiept. Je hoeft alleen een reservering te plaatsen en wij regelen de rest.

Huur een frietkar bij frietkar.nl , de lekkerste,  beste en gezelligste Frietkar van Hilvarenbeek.

Trakteer je gasten op heerlijke Beekse frietjes en snacks. Het huren van een snackwagen is de perfecte oplossing! U kunt onze professionele frietwagen huren voor uw feest, bedrijfsfeest of evenement.

Onze frietkarren zijn van hoge kwaliteit en uitgerust met de nieuwste technologie om uw gasten de lekkerste frietjes en snacks te serveren. Onze Frietwagen wordt bemand door onze vriendelijke Frietbazen die uw gasten heerlijke frietjes en snacks serveren. Wij bieden een breed assortiment aan friet en snacks, voor iedereen zit er wel lekker snackje bij.

Daarnaast bieden we ook opties voor speciale dieetwensen, zoals glutenvrije, halal of vegetarische opties.

Onze prijzen zijn betaalbaar en wij bieden u een complete service. Maak je feest compleet met onze Frietwagen!

Frietkar Snacks

PARTY PIEPER

FRIETKAR ARRANGEMENT

Het Party Pieper arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

FRIETWAGEN RESERVEREN?

Ben je op zoek naar een frietkar die meer te bieden heeft dan alleen standaard frietjes en snacks? Dan ben je bij Frietkar.nl op het juiste adres.

Combineer frietjes en snacks met bijvoorbeeld de Wokkar, Hamburgerkar, Shoarmakar, Pastakar of de Loempiakar in Hilvarenbeek. Voor ieder feestje of evenement hebben wij wel een passende oplossing. 

Ben je op zoek naar maatwerk of heb je speciale wensen?
Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

WOK & FRIET .....

Combineer in Hilvarenbeek friet & snacks met heerlijke wokgerechten.

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.