De beste, lekkerste en gezelligste Frietkar van Eindhoven!

Frietkar Snacks opgestapeld!

Frituurwagen huren in Eindhoven:
perfect voor uw feest of evenement

Bent u op zoek naar een frietkar voor uw feest of evenement in Eindhoven? Overweeg dan om een ​​frietkar te huren! Frietwagens zijn ideaal voor feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en allerlei andere gelegenheden. Wij serveren niet alleen heerlijke hapjes aan uw gasten, maar voegen ook een gezellige sfeer toe aan uw feest of evenement.

 

 

EINDHOVENSE PARTY PIEPERs

FRIETKAR ARRANGEMENT

Het Eindhovens Party Pieper arrangement is het meest afgenomen Frietkar arrangement. Laat uw gasten onbeperkt genieten van heerlijke frietjes, snacks, sauzen en broodjes die te combineren zijn met een snack.

Frietwagen huren wauw broodje frikandel

Waarom Kiezen voor Frietkar Eindhoven?

Lekkere friet en snacks
Frietkar Eindhoven biedt de lekkerste frietjes en snacks aan, versbereid op door aangewezen locatie. Onze frietjes zijn goudgeel, krokant van buiten en zacht van. binnen, waardoor ze een echte traktatie zijn voor uw gasten. Naast klassieke frietjes kun je ook kiezen uit diverse snacks, sauzen en toppings, voor ieders smaak.

Gemak en Efficiëntie
Een frietkar huren is niet alleen heerlijk, maar ook handig. Ons team verzorgt alles: van het bereiden van de friet tot het serveren ervan aan uw gasten. Hierdoor kunt u zich concentreren op andere aspecten van uw feest of evenement, terwijl wij de catering verzorgen.

Aanpasbaar aan uw wensen
Of u nu een klein privéfeest of een groot bedrijfsevenement organiseert, onze frituurwagens kunnen uw wensen vervullen. Wij bieden verschillende arrangementen en menuopties aan, zodat uw feest of evenement perfect aansluit bij uw wensen.

 

WOK & FRIET .....

Combineer friet & snacks met heerlijke wokgerechten in Eindhoven..

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

HOE HUUR JE FRIETKAR EINDHOVEN

Onze frietkar huren in Eindhoven is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op en ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen. Wij bespreken graag alle details en mogelijkheden met u om uw evenement tot een succes te maken.

Wacht niet langer en maak jouw feest of evenement in Eindhoven onvergetelijk met heerlijke friet en snacks van Frietkar Eindhoven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en reserveer uw frituurwagen!

Wij kijken ernaar uit om uw evenement bijzonder te maken met heerlijke frietjes en geweldige service. Een frietwagen huren in Eindhoven was nog nooit zo eenvoudig!

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.