De beste, lekkerste en gezelligste Frietkar op uw bedrijfslocatie

Frietkar Snacks opgestapeld!

Frietkar huren voor bedrijven!

Bent u op zoek naar een frietkar voor uw feest of evenement in Eindhoven? Overweeg dan om een ​​frietkar te huren! Frietwagens zijn ideaal voor feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en allerlei andere gelegenheden. Wij serveren niet alleen heerlijke hapjes aan uw gasten, maar voegen ook een gezellige sfeer toe aan uw feest of evenement.

 

 

FRIETKAR voor IEDERE BRANCHE

Bedrijfscatering

Op zoek naar een unieke manier om uw bedrijfsevenement of zakelijke bijeenkomst extra bijzonder te maken? Overweeg dan om een ​​frietkar te huren bij jou bedrijf. Of je nu in de bouw, productie, office of bij de overheid werkt, een frietwagen is de perfecte aanvulling voor iedere gelegenheid.

 

BOOST JE BEDRIJF MET EEN FRIETKAR!

EEN HEERLIJK PAUZE

team mensen zijn blij en vieren een feestj e

Verras uw medewerkers, collega’s en gasten met heerlijke, verse friet. Of je nu op een bouwplaats, fabriek, kantoor of bij de overheid werkt, iedereen houdt van lekker eten. De frituurwagen zorgt voor een welverdiende pauze en energieboost voor iedereen.

PLEZIER EN SAMENWERKEN

Timmerman en vrouw

De Frietkar zorgt voor een informele en ontspannen sfeer. In welke branche je ook werkt, het stimuleert interactie en teambuilding. Het delen van heerlijke maaltijden creëert positieve herinneringen en versterkt relaties.

FLEXIBILITEIT

Friet met mayoanise en frietvork

Frituurwagens zijn in hoge mate aanpasbaar en kunnen worden afgestemd op de behoeften van uw bedrijfsevenement. Kies uit verschillende menuopties, sauzen en toppings, zodat uw frituurwagen perfect aansluit bij uw specifieke doelgroep en wensen.

WOK & FRIET .....

Combineer friet & snacks met heerlijke wokgerechten in Eindhoven..

Een wokje bestaat uit? Gebakken noedels en groenten overgoten met diverse vleesgerechten en gegarneerd met diverse toppings naar keuze.

Vleesgerechten:
Kip ketjap | Kip Chili Garlic | Beef Teriyaki

Diverse toppings o.a. sambal, gebakken ui, lente ui en seroendeng.

HOE HUUR JE BEDIJF FRIETKAR?

Het is ontzettend makkelijk om uw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen met behulp van onze frietwagen. Neem simpelweg contact met ons op en ons vriendelijke team staat klaar om u te assisteren. We bespreken graag alle details en mogelijkheden met u, zodat we van uw bijeenkomst een groot succes kunnen maken.

Wacht niet langer, Frietkar.nl biedt heerlijke friet en snacks om uw zakelijke evenement onvergetelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave en reserveer uw frietkar!

We kijken ernaar uit om uw evenement extra speciaal te maken met heerlijke frietjes en uitstekende service. Het huren van een frituurwagen voor uw bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest!

ONZE REFERENTIES

Ons klantenbestand bestaat zowel uit bedrijven als particulieren. Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met onze frietbazen, die op diverse feesten  en evenementen onze heerlijke frietjes en snacks hebben gebakken.

Wilt u ook kennis maken met onze frietbazen en genieten van heerlijke frieten en snacks? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.